Terrazzogulve er både smukke og praktiske, og kan laves til billige priser

Terrazzogulve kan laves på mange forskellige måder

Anvendelse af terrazzogulve til boligindretning både indendørs og udendørs er en gammel tradition, som udføres med nytænkning af Terrazzo Manden. Oprindeligt er terrazzogulve et gammelt italiensk håndværk.

Knust marmor blandes i en betonmasse, og resultatet er et stærkt og samtidig næsten silkeglat materiale, der har stor holdbarhed og styrke. Derfor byder terrazzo på uanede muligheder og er velegnet både til indendørs og udendørs brug.

Terrazzogulve, fremstår med en helt unik og smuk overflade, der simpelthen kan varieres i det uendelige. Der er uendeligt mange måder at sammensætte materialet på, i kan f.eks. få logo, mosaik stifter, eller en bestemt figur støbt ind i terrazzogulvet.

Alt dette vil vi gerne fortælle mere om og vise jer. Se de mange billedeksempler her på hjemmesiden og kontakt os gerne for yderligere information. I er Velkomne til også til at besøge os i vores nye showroom og udstilling, hvor I kan se terrazzogulve og andre terrazzoprodukter ”live”. vi foretager også slibning af terrazzogulv.

Smukke, flotte og praktiske terrazzogulve fra Terrazzo Manden – en fryd for øjet og pengepungen

Vælg klassiske terrazzogulve, når I skal vælge nye gulve til f.eks. badeværelse, bryggers og køkken… eller til jeres udendørs havemøbler. Mulighederne er mange, kun fantasien sætter grænserne.

Terrazzogulve fås i mange farver og med forskellige størrelser skærver. I dag er terrazzogulve så meget mere og andet, end de var for 50 år siden, så flere og flere af vores kunder vælger i dag selv at designe deres terrazzogulve med hensyn til baggrundsfarve og farven på den knuste marmor, som indgår i alle terrazzogulve.

Endvidere, så tåler terrazzogulve både frost og varmepåvirkning (over 106 grader).

Ring til os for yderligere information og læs også gerne videre her på vores hjemmeside. Har I tid og lyst, er I ligeledes mere end velkommen til at besøge os i vores nye udstilling og showroom, ring blot og aftal tid.