Vi foretager slibning & polering af terrazzogulv med kalkaflejringer

En terrazzo slibning samt polering af terrazzogulv frsiker gulvet op

Fjerner man ikke vandet på et terrazzo gulv efter bad, vil det på et tidspunkt komme til at se noget hærget ud, idet gulvet bliver mat og gråt af kalkaflejringer, og så er det tid for en gang slibning af terrazzogulv.

Terrazzogulve er fremstillet af kalkholdige marmorskærver og beton og tåler ikke afrensning med nogen form for kalkfjerningsmidler eller syre og eddike, som mange desværre forsøger sig med.

Slibning af terrazzo med efterfølgende polering af terrazzogulv er den eneste måde, hvorpå man kan få gulvet til at se pænt ud igen. Et ganske sparsomt lag kalk kan muligvis fjernes med en skuresvamp, mens et tykkere lag kun kan fjernes med en gang omhyggelig slibning.

I stedet for at bruge sæbespåner (som mange gør), så anbefaler Terrazzo Manden i stedet at få foretaget en polering af terrazzogulvet og lagt en forsegling, så I senere slipper for at bruge sæbe til at ”mætte” terrazzoen.

Alt dette og mere til beretter Terrazzo Manden gerne mere om. Ring til os og bed om et godt tilbud på terrazzo slibning.

Bestil en gang slibning af terrazzogulv hos Terrazzo Manden. Slibning af terrazzo frisker op pynter op til alle tider.

Vi foretager slibning af terrazzo samt slibning af terrazzogulv

Med tiden kan det ikke undgås, at der kommer kalkaflejringer på jeres terrazzo gulv på badeværelset.

Den mest effektive og i mange tilfælde eneste måde at fjerne disse aflejringer med er en grundig og professionel udført slibning af terrazzogulv.

Slibning af terrazzo er et af vores specialer her hos Terrazzo Manden, så tøv ikke med at sende bud efter os, såfremt I har behov for en grundig slibning.

Kontakt os gerne snarest muligt – vi er altid friske med et godt tilbud på terrazzo slibning.