Terrazzo polish & slibning af terrazzo bordplade en god kur mod kalkaflejringer fra vand

En omgang terrazzo polish opfrisker bordpladen eller gulvet

Ældre terrazzo, der har været udsat for det danske vand, for eksempel badeværelsesgulve, kan efter en årrække pyntes op med en gang slibning og terrazzo polish.

Har I et gammelt “grimt” terrazzogulv, en bordplade eller lignende, og påtænker en udskiftning – så stop op et øjeblik og se i stedet her på hjemmesiden, hvordan vi kan puste nyt liv i jeres gamle terrazzo og få den til at se næsten helt ny ud igen, med en slibning af terrazzo bordplade. Terrazzo polish kan bruges både ude og inde.

Terrazzo er naturens eget materiale og fremstilles af knust marmor blandet med cement eller beton. Et utroligt slidstærkt og smukt materiale, der kan fremstilles i alle former og med alle baggrundsfarver.

Kontakt venligst Terrazzo Manden hvis der er behov for en terrazzo slibning og polering, vi giver jer en attraktiv pris, som I med garanti vil synes om.

Opfriskende terrazzo polish – endnu en specialitet hos Terrazzo Manden

Trænger jeres gulv til en opfriskende gang slibning og terrazzo polish så tøv ikke med at kontakte Terrazzo Manden. Vi udfører terrazzo slibning af såvel gulve som slibning af terrazzo bordplade mm. hurtigt og billigt.

Her på hjemmesiden kan I se et godt billedeksempel på, hvordan et badeværelsesgulv kan se ud både før og efter en terrazzo polering.

Ønsker du selv at give dit gulv polish, kan du naturligvis købe det hos Terrazzo Manden – og få et godt råd med på vejen.

Kontakt os gerne for yderligere information og læs også gerne mere om terrazzo polish her på hjemmesiden.