Terrazzo polish med slibning er en god kur for ældre terrazzo med kalkaflejringer fra vand

 

Ældre terrazzo, der har været udsat for det danske vand, for eksempel badeværelsesgulve, kan efter en årrække pyntes op med en gang slibning og terrazzo polish. Har I et gammelt “grimt” terrazzogulv, en bordplade eller lignende, og påtænker en udskiftning – så stop op et øjeblik og se i stedet her på hjemmesiden, hvordan vi kan puste nyt live i jeres gamle terrazzo og få den til at se næsten helt ny ud igen. Terrazzo polish kan bruges både ude og inde.

 

Terrazzo er naturens eget materiale og fremstilles af knust marmor blandet med cement eller beton. Et utroligt slidstærkt og smukt materiale, der kan fremstilles i alle former og med alle baggrundsfarver.

 

Kontakt venligst Terrazzo Manden hvis der er behov for terrazzo polish, vi giver jer en attraktiv pris, som I med garanti vil synes om.

 

Opfriskende terrazzo polish – endnu en specialitet hos Terrazzo Manden

 

Trænger jeres terrazzo gulv til en opfriskende gang slibning og terrazzo polish så tøv ikke med at kontakte Terrazzo Manden. Vi udfører terrazzo polish af såvel gulve som bordplader med mere hurtigt og billigt. Her på hjemmesiden kan I se et godt billedeksempel på, hvordan et badeværelsesgulv kan se ud både før og efter en terrazzo polish.

 

Ønsker du selv at give dit gulv polish, kan du naturligvis købe det hos Terrazzo Manden – og få et godt råd med på vejen.

 

Kontakt os gerne for yderligere information og læs også gerne mere om terrazzo polish her på hjemmesiden.