Terrazzo bordplade som kundetilpasset løsning

Terrazzo bordplader er med nye bløde farver, samt nye og spændende sammensætninger af materialer, blevet noget at det smukkeste færdige produkt, man kan forestille sig. Særdeles populært, og så er det tilmed praktisk og egner sig, lige godt for anvendelse såvel inde som ude.

Tag på en dejlig rundtur her på siderne, og se de mange flotte farvebilleder af terrazzoprodukter fra Terrazzo Manden, herunder blandt andet eksempler på en dejlig terrazzo bordplade, terrazzogulve, græske krukker, fuglebad, havemøbler og meget andet.

Vil I se mere og se det ”live”, så er I til enhver tid velkommen til at lægge turen forbi vores nye dejlige showroom og udstilling, hvor I kan se eksempler på det meste, og hvor vi kan få en snak om jeres terrazzo ønskeliste. Terrazzo bordplade, store krukker, havemøbler nonwood eller andet – kom trygt til Terrazzo Manden, vi opfylder alle jeres ønsker.

Et ønske kunne være eget logo eller en figur som støbes ind i din terrazzo bordplade. Vi kan også lægge mosaik stifter i bordpladen. Så der er rigtig mange muligheder. Kontakt os, og hør nærmere.

Bestil en smuk og praktisk terrazzo bordplade hos Terrazzo manden – kvalitet til beskedne priser

Når foråret og sommeren står for døren er tiden inde til at forny mange ting både ude og inde, og desuden er det altid rart at få frisket lidt op, når de lysere tider står for døren. Skift jeres gamle bordplade ud med en ny, flot og praktisk terrazzo bordplade fra Terrazzo manden, det ved man hvad er.

Eller hvorfor ikke skifte ud både indendørs og udendørs med en terrazzo bordplade, som I selv har komponeret, designet og bestemt farven for – mulighederne er mangfoldige, kun fantasien og kreativiteten sætter grænser. Tåler streng frost og varmepåvirkning på mere end 106 grader.

Der er uendeligt mange måder at sammensætte terrazzoen på. Det kan være forskellige farvede og størrelser i marmorskærverne med eller uden mosaik stifter, figurer, logoer og indfarvet cement.

Ring og få en snak med Terrazzo Manden om jeres nye terrazzo bordplade.