Terrazzo Manden kan tilbyde nogle af markedets smukkeste bordplader i pudset terrazzo beton

Bordplader fremstillet af pudset terrazzo beton består af levende og naturlige materialer. Med den rette behandling har man en utrolig smuk og praktisk bordplade, der holder i årevis, og som med tiden får en smuk patina.

Terrazzo beton er støbt af knust småsten, cement og vand, hvorimod traditionelt terrazzo er støbt af skærv af enten marmor eller hærdet glas, eksempelvis fra autoruder, hvortil der er tilsat cement og vand. Ingen af disse råvarer indeholder tungmetaller eller andre skadelige stoffer.

Efter støbningen vandslibes pladen med en terrazzo slibning, således at den smukke overflade kommer helt til sin ret. både terrazzo bordplader og terrazzo beton støbes her hos Terrazzo Manden efter gode gamle håndværksmæssige traditioner og selvfølgeligt helt efter jeres personlige ønsker og i ønsket størrelse.

Ring til Terrazzo Manden og hør nærmere om de mange muligheder, vi vil gerne prøve at inspirere jer til at træffe det helt rigtige valg. Se også de mange billedeksempler her på vores hjemmeside.

Lad Terrazzo Manden skabe jer en smuk bordplade eller andet i slebet og pudset terrazzo beton

Intet er mere smukt og praktisk end en dejlig pudset bordplade i terrazzo beton. I skal påregne, at en sådan bordplade med tiden vil få patina. Dvs. at den kan blive lidt mørkere.

Terrazzo Manden hylder de gamle håndværksmæssige principper og springer aldrig over, hvor gærdet er lavest. Alle vores bordplader og andet i terrazzo beton er af højeste kvalitet.

Vi fremstiller gerne jeres nye bordplader i terrazzo beton helt efter jeres ønsker med hensyn til materialevalg, farve og størrelse. Flottere end I tror, og så tåler betonen både streng frost og varmepåvirkning på mere end 106 grader, så terrazzo er lige velegnet ude som inde.

Kom trygt til Terrazzo Manden når det gælder produkter i terrazzo beton, I vil med garanti ikke fortryde det.