Terrasso – et gammelt materiale i ny og moderne udgave

Terrasso er et fantastisk materiale der kan anvendes overalt

Terrazzo Manden er specialist i egen fremstilling af alle terrasso produkter. Terrasso i et moderne design og i nye spændende farver.

Vi designer og fremstiller mange produkter i forskellige former for materialer, i forskellige farver og med forskellige spændende materiale sammensætninger.

Vi fremstiller også alt efter vores kunders eget design og farvevalg, så i dag kan I reelt få et hvilket som helst produkt fremstillet i terrasso helt efter jeres eget valg, vi er altid klar med et attraktivt tilbud.

Kom gerne forbi vores nye dejlige showroom og udstilling, og se massevis af pragtfulde produkter, her kan I virkelig lade jer inspirere.

Kontakt gerne Terrazzo Manden og lad os få en snak om jeres ønsker, vi kan sikkert være behjælpelige med et par gode tips til jeres projekt. Vi er altid friske med et rigtig godt tilbud, som kan tilpasses efter dine individuelle ønsker.

Terrasso produkter er lige anvendelige indendørs som udendørs og tåler det barske og skiftende danske vinterklima uden problemer, ligesom det tåler varmepåvirkning over 106 grader. Dette er meget unikt for vores produkt.

Terrasso – kan anvendes til alt over alt. Elegant, tidløst, praktisk og flot

Terrasso kan også anvendes til f.eks. borde

Terrasso er et materiale, der passer til alt over alt. Det er tidløst, det er elegant, det er praktisk – og så passer det lige godt ind både indendørs og udendørs.

Materialet er et meget hårdført, hvilket blandt andet betyder, at jeres havemøbler, store krukker, fuglebade, udekøkkener mv., kan stå ude hele året, uden at tage skade, selv i meget hård frost.

Når foråret er på trapperne og alt bliver dejlig grønt igen, så vasker man blot sine produkter af i sæbevand, og det hele er som nyt igen. Bemærk ligeledes, at terrassoen tåler varmepåvirkning på mere end 106 grader.

Ring til Terrazzo Manden og lad os berette mere om terrasso, som i dag kan fremstilles i mange nye farver og spændende materialesammensætninger.