Terrasso gulv – det ideelle gulv til alle badeværelser og bryggers

Få et flot terrasso gulv i varme farver

Intet er mere elegant og mere nemt at vedligeholde end et moderne og flot terrasso gulv i dejlige varme farver og nye spændende kombinationer af marmorskærver og sten.

Terrazzo Manden er specialist i terrasso gulve og hjælper jer gerne med at komponere det helt rigtige gulv eller gulve til jeres badeværelser og bryggers m.m.

Tag en rundtur her på vores hjemmeside og lad jer inspirere af de mange flotte farvebilleder af terrasso produkter, som vi har fremstillet gennem den senere tid. Er dette ikke nok, så er I også til enhver tid velkomne i vores nye dejlige showroom og udstilling, hvor I ved selvsyn kan se eksempler på måske lige netop det gulv, som falder bedst i jeres smag.

Ring til os og lad os få en snak om et terrasso gulv i topklasse. Vi hjælper jeg gerne hele vejen, helt fra beslutningsprocessen til det færdige gulv er lagt og godkendt af jer. Vi er aldrig længere borte end en telefonsamtale.

Inden I lægger terrasso gulv

Inden I påbegynder lægning af terrasso gulv, så er det en god idé at kontakte Terrazzo Manden. Der er nogen tekniske aspekter som skal være i orden fra starten, ellers kan det give store problemer efterfølgende.

Terrazzo Manden – det selvklare valg når der skal købes og lægges nyt terrasso gulv

Går I med planer om an anskaffe et nyt terrasso gulv til jeres badeværelser eller bryggers, så kom trygt til Terrazzo Manden. Vi har erfaringen, vi støber selv vores gulve, så vi har fat i den lange ende hele vejen igennem et gulvprojekt.

Et gulv af terrasso er et klassisk gulv, som i dag kan fås i mange nye og spændende farver og materiale sammensætninger. Terasso kan med fordel anvendes både ude og inde, og så tåler det både frost og varmepåvirkning (mere end 106 grader).

Kontakt os og lad os berette mere og forhåbentlig inspirere jer til at vælge et terrasso gulv helt efter jeres eget design og jeres egen smag.