Elegante store krukker i græsk stil fra Terrazzo Manden

Store krukker fra Terrazzo Manden

Hos Terrazzo Manden er vi leveringsdygtige i store krukker i græsk stil. Vi vil gerne bidrage til, at du kan pryde din have. Dette kan blandt andet gøres ved at stille krukkerne smukt frem på terrassen, eller i et hjørne af haven.

Vores græske krukker er fremstillet af pottemagere på Kreta. Det vil sige, at de er håndlavede, og det gør krukkerne helt unikke. Det betyder naturligvis også, at der er variationer i produktionen af de store krukker, men det er ligeledes med til at gøre dem særprægede.

Du kan se alle de krukker vi fører i vores galleri.

Store krukker når du vil dekorere haven

Flotte store krukker fra Terrazzo Manden

Med de store krukker fra Kreta kommer du havesæsonen i møde med et smil. Du er ikke afhængig af gode jordbundsforhold, og den største fordel ved at benytte store flotte krukker i haven, er at de kan flyttes rundt. Det er i sagens natur nemmere at flytte en krukke, end at skulle grave planterne op af jorden.

Vores krukker er frostsikre. Det vil sige, der skal være hul i bunden på krukken, hvorefter du kan vælge at fylde krukken med 1/3 leca nødder eller gamle potteskår, for at vandet kan løbe ud.

Krukken skal også gerne løftes lidt fra jorden om vinteren, så den står på en opsats, flise eller lignende, og ikke står direkte på jorden.

Kontakt Terrazzo Manden, når du vil vide mere om vores store krukker.