Elegante store krukker

Hos Terrazzo Manden er vi leveringsdygtige i store krukker i græsk stil. Vi vil gerne bidrage til, at du kan pryde din have. Dette kan blandt andet gøres ved at stille store krukker smukt frem på terrassen, eller i et hjørne af haven.

Vores krukker er fremstillet af græske pottemagere på Kreta. Det vil sige, at de er håndlavede, og det gør krukkerne helt unikke. Det betyder naturligvis også, at der er variationer i produktionen af de store krukker, men det er ligeledes med til at gøre dem særprægede.

[Not a valid template]

Du kan se alle de krukker vi fører i vores galleri.

Store krukker når du vil dekorere haven

Med store græske krukker kan du komme havesæsonen i møde med et smil. Du er ikke afhængig af gode jordbundsforhold, og den største fordel ved at benytte store flotte krukker i haven, er at de kan flyttes rundt. Det er i sagens natur nemmere at flytte en krukke, end at skulle grave planterne op af jorden.

Vores krukker er frostsikre. Det vil sige, der skal være hul i bunden på krukken, hvorefter du kan vælge at fylde krukken med 1/3 leca nødder eller gamle potteskår, for at vandet kan løbe ud. Krukken skal også gerne løftes lidt fra jorden om vinteren, så den står på en opsats, flise eller lignende, og ikke står direkte på jorden.

Kontakt Terrazzo Manden, når du vil vide mere om vores store krukker.