Reparation af terrazzogulv

Reparation af terrazzogulv tilbydes hos Terrazzomanden. Vi er specialister i terrazzogulv, og står altid klar hvis dit terrazzogulv trænger til en kærlig hånd. Vi kan vores kram, og har mange års erfaring i reparation af terrazzogulv med fokus på godt håndværk og kvalitet. 

Skulle gulvet blive beskadiget ved at man for eksempel taber en tung eller skarp genstand, kan det forholdsvis nemt repareres usynligt. Har du ældre terrazzogulv, der er blevet mat eller ”træt” efter mange års brug, kan det friskes op og blive som nyt igen ved en slibning af overfladen. Hos Terrazzomanden tilbyder vi også slibning af terrazzogulv. 

Reparation af terrazzogulv hos terrazzomanden

Terrazzomanden reparerer, sliber samt efterbehandler terrazzogulve. Det kan blive aktuelt efter udskiftning af faldstammer, rørgennemføringer, nedtagning af oliefyr, badekar eller lignende – eller ved opståede skader.

Med tæt på 18 års erfaring kan vi blande cement og marmorskærver, så reparationen nærmer sig den eksisterende terrazzo mest muligt. Ved reparation af terrazzogulv kan vi, naturligvis, ikke garanterer at det ligner det nuværende nuværende 100%. Dog kan vi garanterer et flot resultat tæt på den originale. 

 

Læs også om: