Specialister i reparation af terrazzogulv

Prøv en reparation af terrazzogulv fra Terrazzomanden

Reparation af terrazzogulv tilbydes hos Terrazzomanden. Vi er specialister i terrazzogulve, og står altid klar hvis dit gulv trænger til en kærlig hånd.

Vi kan vores kram, og har mange års erfaring i reparation af gulve med terrazzo med fokus på godt håndværk og kvalitet. 

Skulle gulvet blive beskadiget ved at man for eksempel taber en tung eller skarp genstand, kan det forholdsvis nemt repareres usynligt.

Har du et ældre terrazzogulv, der er blevet mat eller ”træt” efter mange års brug, kan det friskes op og blive som nyt igen ved en slibning af overfladen. Hos Terrazzomanden tilbyder vi også slibning af terrazzogulv

Reparation af terrazzogulv hos Terrazzomanden

Terrazzomanden foretager reparation af terrazzogulv samt sliber og efterbehandler gulvene. Det kan blive aktuelt efter udskiftning af faldstammer, rørgennemføringer, nedtagning af oliefyr, badekar eller lignende – eller ved opståede skader.

Med tæt på 18 års erfaring kan vi blande cement og marmorskærver, så reparationen nærmer sig den eksisterende terrazzo mest muligt.

Ved reparation af terrazzogulv kan vi, naturligvis, ikke garanterer at det ligner det nuværende nuværende 100%. Dog kan vi garantere et flot resultat tæt på den originale. 

Ofte stillede spørgsmål omkring reparation af terrazzogulv

Hvad kan man gøre ved terrazzogulv?

Hvis dit terrazzogulv er blevet mat eller “træt” efter mange års brug, kan det friskes op og blive som nyt igen ved en slibning af overfladen. Skulle gulvet blive beskadiget, for eksempel ved at man taber en tung eller skarp genstand, kan det forholdsvis nemt repareres usynligt.

Kan man selv lave terrazzogulv?

Det kræver stor erfaring og viden om materialerne at lave et terrazzogulv. Terrazzo manden har mange års erfaring i reparation af terrazzogulve og kan blande cement og marmorskærver, så reparationen nærmer sig den eksisterende terrazzo mest muligt.

Hvordan renser man et gammelt terrazzogulv?

Hvis gulvet er blevet mat eller “træt”, kan det friskes op ved en slibning af overfladen.

Hvad koster det at få slebet et terrazzogulv?

Det vil være bedst at kontakte Terrazzo manden direkte for at få et præcist prisoverslag.